شما اینجا هستید

تب‌های اولیه

Block title
Block content

حسين بهرامپور

حسین بهرامپور در سال 1337 در رفسنجان به دنیا آمد. بهرامپور در سال 1358 بعد از صدور فرمان تشكیل جهاد سازندگی به دست امام راحل، به عنوان یكی از اعضای فعال در عرصه سازندگی در شهرستان های رفسنجان و بافت حضوری فعال داشت.
در سال 1361 و بعد از تاسیس شركت تعاونی اسلامی مجتمع صنعتی رفسنجان فعالیت خود را در مجتمع صنعتی رفسنجان آغاز نمود و تا مهر سال 1369 عهده دار سمت معاونت مدیر عامل و قائم مقام مجتمع صنعتی رفسنجان و از مهرماه 1369 تا حال حاضر به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل مجتمع صنعتی رفسنجان انجام وظیفه نموده است.
راه اندازی واحدهای تولیدی جدید همچون كارخانه كابل مسی، كارخانه كابل نوری و واحد بسته بندی پسته و پروژه ملی تالیا (تلفن همراه اعتباری) و كارخانه در دست احداث كود شیمیایی سوپر فسفات، طرح توسعه كارخانه كابل مسی، توسعه واحدهای كشاورزی از اقدامات وی در طی سال های اخیر می‌باشد.
او ترجیح می‌دهد از مجموعه مجتمع صنعتی صحبت كند چرا كه همین هم اصل مطلب است. وی می‌گوید: "در حال حاضر 8 هزار نفر، اعضای مجتمع را تشكیل می‌دهند. 1327 نفر بطور مستقیم و بیش از 5000 نفر به طور غیر مستقیم در مجتمع كار می‌كنند.
این تعاونی مجری تلفن همراه اعتباری در سراسر كشور با ظرفیت پذیرش 2 میلیون مشترك و قابل توسعه تا 6 میلیون (تالیا) و اولین شركت غیردولتی (تعاونی) كه موفق به اخذ موافقت اصولی ایجاد شبكه سیار خصوصی GSM تحت مجوز شركت مخابرات ایران گردید و در حال حاضر نزدیك به یك میلیون مشترك در سطح كشور دارد.
پروژه تالیا 100% متعلق به تعاونی اسلامی مجتمع صنعتی رفسنجان است."
بهرامپور در خصوص كارخانجات تحت پوشش مجتمع صنعتی رفسنجان توضیح می‌دهد:" كارخانجات این تعاونی عبارتند از:
گروه الف: كارخانجات در حال تولید
كارخانه تولید كابل های مخابراتی مس
كارخانه كابل مسی ولیعصر(عج) یكی از پروژه های عظیم تولید كابل های مخابراتی در خاورمیانه است. ظرفیت تولیدی سالانه این كارخانه 6000 میلیون هادی متر(MCM) برای تولید انواع كابلهای 2400- 10 زوج است.
این كارخانه یكی از معتبرترین كارخانه های تولید كابل با كیفیتی جهانی است كه در شهرك صنعتی ولی عصر(عج) استقرار یافته و تمامی تولیدات آن مطابق با استانداردهای بین المللی و شركت مخابرات ایران (TCI) می‌باشد.
كارخانه تولید كابل های مخابراتی نوری
این مجتمع با توجه به قابلیتهای این نوع كابل و نیازهای مخابراتی كشور، شروع به ساخت كابل فیبر نوری كرده است، كارخانه فیبر نوری مجتمع صنعتی رفسنجان قابلیت تبدیل 600000 كیلومتر فیبر نوری به كابل نوری در سال را داشته و مراحل تولید كابل فیبر نوری از مرحله رنگ فیبر تا مرحله روكش نهایی در كارخانه انجام می‌شود.
كارخانه كابل فیبر نوری ولیعصر(عج) با بهره گیری از تكنولوژی مدرن و پیشرفته، استفاده از بهترین مواد اولیه، پرسنل مجرب و متخصص و رعایت استانداردهای بین المللی، محصولات خود را با كیفیت برتر، تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌نماید. تمامی ماشین آلات از آخرین تكنولوژی های ساخت و تولید كابلهای مخابراتی در سطح دنیا برخوردار بوده و یكنواختی و پایداری، كیفیت محصولات را در فرآیندهای تولیدی تضمین می‌نماید.
این شركت قادر است كابلهای فیبر نوری را بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی و استاندارد شركت مخابرات ایران (TCI) از 2 تا 288 رشته را با كیفیت عالی تولید و عرضه نماید.
كارخانه تولید نئوپان از سر شاخه های هرس شده درختان پسته
كارخانه نئوپان 12 فروردین، یكی دیگر از واحدهای مجتمع صنعتی رفسنجان است كه محصول تولیدی آن به دلیل استفاده از مواد اولیه ویژه از درجه استقامت و استحكام بالایی برخوردار است. ظرفیت تولیدی آن 22000 مترمكعب در سال می‌باشد.
كارخانه تولید موكت نمدی
كارخانه موكت 22 بهمن یكی از واحدهای شركت تعاونی اسلامی مجتمع صنعتی رفسنجان می‌باشد كه با دو دهه تجربه موفق انواع موكت نقش دار و كبریتی با ظرفیت یك میلیون و 500 هزار مترمربع را به بازار مصرف عرضه نموده است.
كارخانه آجر سفال
كارخانه آجر سفال دهه فجر یكی از واحدهای تحت پوشش شركت تعاونی اسلامی مجتمع صنعتی رفسنجان می‌باشد كه با تجربه موفق در تولید آجر نمای 3، 4 و 5 سانت و بلوك سقفی و دیواری فعالیت دارد. ظرفیت تولید سالانه این كارخانه هفتاد میلیون قالب انواع آجر و بلوك می‌باشد.
كارخانه گونی بافی
تولید نخ بایندر جهت كارخانه كابل و تولید انواع گونیهای نایلونی در سایزهای 90×60، 110×70، 120×70 و ...
گروه ب- كارخانجات و واحدهای در حال احداث/ تولید آزمایشی:
كارخانه بسته بندی وكیوم پسته
طرح ایجاد كارخانه بسته بندی و كیوم پسته مجتمع صنعتی رفسنجان با ظرفیت 45000 تن پسته در سال در محل شهرك ولیعصر مجتمع صنعتی رفسنجان در حال اجرا است.
كارخانه تولید كود شیمیایی سوپر فسفات
با توجه به نیاز عمده بخش كشاورزی، مجتمع صنعتی رفسنجان تصمیم به سرمایه گذاری در امر تولید یكی از نهاده های پر مصرف یعنی كود سوپر فسفات ساده نموده است. در این راستا، این شركت با استفاده از تكنولوژی پیشرفته یكی از بزرگترین پیشگامان طراحی كارخانجات تولید كود شیمیایی در جهان، اقدام به اجرای این پروژه نموده است.
گروه ج- واحدهای كشاورزی:
واحد مدیریت باغی
مجتمع صنعتی رفسنجان دارای واحد كشاورزی به مساحت تقریبی 300 هكتار می‌باشد كه با كارشناسان متخصص و مجرب به امر مدیریت و تولید پسته اشتغال دارند.
واحد آبیاری
عمده فعالیت های این واحد، طراحی و اجرای سیستم آبیاری زیر زمینی سفالین بر روی باغات پسته و گلخانه ها می‌باشد كه بصورت كاملاً علمی، طراحی و اجرا می‌شوند و تاكنون سیستم آبیاری زیرزمینی سفالین بر روی دهها هكتار باغ پسته و صدها مترمربع گلخانه در مناطق مختلف كشور توسط این واحد اجرا شده است كه نتایج به دست آمده بسیار امیدوار كننده بوده است.
محصولات گلخانه‌ای
بخش كشاورزی مجتمع صنعتی رفسنجان در حال حاضر دارای 15000 مترمربع گلخانه می‌باشد كه از سال 1379 به كشت محصولاتی از قبیل خیار درختی، ارقام مختلف گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، توت فرنگی، گل رز و ... كه بصورت كاملاً علمی و ارگانیك تولید می‌شوند. مبادرت ورزیده است.

گروه د- طرح های تحقیقاتی:
پروژه پیل سوختی
بررسی، طراحی و ساخت پیل سوختی با غشا پلیمری جامد
وجود منابع پایان پذیر سوخت های فسیلی در كنار آلودگی های ناشی از آن، جایگزینی مناسب و ارزان قیمت را می‌طلبد كه در این میان پیل های سوختی به عنوان منابع تولید انرژی الكتریكی از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشند كه از مزایای این سیستم ها نسبت به سایر منابع انرژی می‌توان به: بازده بالا، عدم آلایندگی محیط زیست، تنظیم بر حسب نیاز، عدم نیاز به تعمیر و وابستگی به سایر منابع تولید انرژی را نام برد."
سیستم های مخابراتی:
با توجه به اهمیت منابع تغذیه اضطراری خصوصاً در امر مخابرات اعم از سیستم های wire line و wireless در كنار مزیت های بالای پیل های سوختی در مقایسه با باطری های فعلی back up، پیش بینی می‌شود كه مجتمع صنعتی رفسنجان به عنوان اولین شركت ارائه دهنده خدمات مخابراتی در این زمینه تحقیقات خود را تكمیل كرده و از پیشگامان استفاده از این تكنولوژی جدید باشد. برای این منظور دو پروژه ساخت سیستم تست و كنترل پیل سوختی و افزایش قابلیت اطمینان سیستم های مخابراتی با فن آوری پیل سوختی در قالب طرح مطالعات كاربردی وزارت صنایع تعریف و تصویب شده است و طرح با جزئیات آن نیز برای اداره صنایع فرستاده می‌شود.
طرح مشترك ساخت مجموعه غشا الكترود نیز برای دانشگاه تعریف شده و در حال تكمیل است و جهت تصویب به شورای پژوهشی ارسال می‌شود.
پروژه عصر
این پروژه از سال 1375با هدف ساخت دستگاه تست الكتریكی كابل های مخابراتی، انواع تست های High Frequency و Low Frequency شامل خازن متقابل، عدم تعادلی خازنی، مقاومت، عدم تعادلی مقاومت، تضعیف، (attenuation)، و هم شنوایی دور و نزدیك آغاز گردیده و تا به حال نیز ادامه دارد. نرم افزار و سخت افزار این پروژه تماماً طراحی داخل بوده و با كمك دستگاه های اندازه گیری مقاومت و خازن تمامی تست های مورد نیاز كابل های مخابراتی را شبیه سازی كرده و قابلیت اندازه گیری دارد.
آبیاری تراوا
با توجه به كم آبی روز افزونی كه در كشور به خصوص استان كرمان وجود دارد و بروز خشكسالیهای پیاپی، ذخیره آبهای زیر زمینی به میزان زیادی كاهش یافته كه این امر كشاورزی منطقه را به شدت تهدید می‌كند در نتیجه استفاده از سیستم های نوین آبیاری اجتناب ناپذیر می‌باشد. مجتمع صنعتی رفسنجان در همین راستا از سال 1379 تحقیق در رابطه با سیستم آبیاری زیرزمینی سفالین را در دستور كار قرار داده كه تاكنون ادامه داشته است و تا به امروز روی بیش از 500 هكتار از باغات پسته (مثمر و نونهال)گیاهان گلخانه ای و درختان زینتی اجرا گردیده است كه نتایج حاصله در زمینه صرفه جویی در مصرف آب و رشد رویشی و زایشی گیاهان قابل ملاحظه بوده است. سیستم آبیاری زیرزمینی سفالین بسته به نوع محصول، مصرف آب را به میزان یك سوم تا یك پنجم كاهش داده و علاوه بر افزایش عملكرد محصول در مصرف كود و سم نیز صرفه جویی می‌شود."

حسين بهرامپور

دیدگاه‌ها