شما اینجا هستید

تب‌های اولیه

Block title
Block content

احمدرضا حق شناس

احمدرضا حق شناس درسال 1338 در شهرستان فیروز آباد استان فارس دیده به جهان گشود دیپلم خود را در شیراز و مدرک مهندسی مکانیک سیالات را از دانشگاه شهید باهنر کرمان اخد نمود.
همزمان با انقلاب فرهنگی فعالیت خود را در جهاد سازندگی شروع و مسئولیتهای متعدد از جمله عضویت در شورای جهاد سازندگی بردسیر، عضویت شورای جهاد سازندگی کرمان، ریاست سازمان جهاد سازندگی کرمان و مدیریت عامل صنایع شیر ایران را به عهده داشته است.
حضور داوطلبانه در جبهه از ابتدای جنگ تحمیلی تا پایان آن به مدت بیش از 64 ماه و جراحتهای متعدد حاصل حضور او در میدان دفاع مقدس می‌باشد.
با پذیرفتن مسئولیت مدیریت عامل صنایع شیر ایران در سال 1372 کار بازسازی و نوسازی در این صنعت را آغاز نمود و طرح خود کفایی کشور در زمینه فراورده های لبنی را تدوین و به اجرا درآورد.
همزمان با بحث تعدیل سیاست گذاری دولت در اداره صنعت، زمینه خصوصی سازی کامل این صنعت را فراهم آورد به طوری که در مدت کوتاهی صدها کارخانه در سطح کشور به مرحله سرمایه گذاری و بهره برداری رسید.
اگر چه اختراعی را به ثبت نرساند اما طرح او برای ساخت خطوط UF تولید شیر و اجرایی کردن آن باعث تحول در کیفیت و کمیت این محصول گردید. او طرحهایی را نیز در زمینه تغییر انواع بسته بندی مواد لبنی و به کارگیری خطوط جدید تولید و بسته بندی در راستای خود کفایی بیشتر به اجرا درآورده است.
در حال حاضر احمد رضا حق شناس مدیریت عاملی شرکت صنایع آلومینیوم هزار را به عهده دارد کارخانه‌ای که با رسالت ایجاد اشتغال پایدار در منطقه و خودکفایی کشور در زمینه بسته بندی مواد غذایی و لبنی پایه گذاری گردیده است. این واحد صنعتی با بکار گیری ماشین آلات پیشرفته و مدرن، توانایی تولید ورقهای آلومینیومی با ضخامتهای متفاوت، فویلهای صنعتی تا ضخامت 7 میکرون به منظور بسته بندی انواع لفاف و پکیج مواد غذایی، لبنی، دارویی، شیمیایی و صنعتی را در دستور کار خود دارد.
مهندس حق شناس علاقمندی شخصی را قوی ترین مشوق در راه قدم گذاشتن به عرصه تولید و خدمت رسانی و صنعت می‌داند. او کارها و اقدامات انجام شده توسط خودش را موفقیت نمی‌داند و معتقد است که در صورت حمایت بیشتر دولت قادر است طرحهای صنعتی بسیار بزرگ با ظرفیت اشتغال برای چند هزار نفر را اجرا نماید.
از دیدگاه وی "یک صنعتگر قبل از اینکه دارای خصوصیات فنی باشد باید عاشق کشور و مردم میهنش بوده و اراده پولادین داشته باشد."
هر صنعتگری در راه خدمت و فعالیت خود به طور حتم به موانع و مشکلاتی برخورد کرده است که مهندس حق شناس نیز از آن مستثنی نمی‌باشد و به عقیده او ناهماهنگی فاحش بین دستگاههای دولتی و نظام بانکی و عدم ایفای وظیفه نظارتی و سرمایه گذاری‌های تکراری و غیر ضروری از موانع موجود بر سر راه می‌باشد.
مدیر عامل شرکت صنایع آلومینیوم هزار وضعیت صنعت استان کرمان را مطلوب نمی‌داند و با اعلام اینکه استان کرمان با برخورداری از حدود 11% از مساحت کشور و 5/3 % از جمعیت کشور به دلیل بالا بودن پتانسیلهای مناسب در زمینه منابع غنی طبیعی معدنی و موقعیت خاص خود می‌تواند نقش ارزنده‌ای در توسعه جنوب شرق و نهایتاً توسعه ملی داشته باشد. اما علیرغم تمام این مزیت ها بدلیل توسعه ناموزون در بخشهای مختلف،که صنایع را هم شامل می‌شود تاکنون چهره زیبایی از صنعت استان ترسیم نشده است و معتقد است که هنوز راه زیادی در پیش رو داریم.
او در پاسخ به سوال ما که اگر زمان به عقب باز گردد باز هم وارد صنعت می‌شوید به گونه‌ای دیگر پاسخ می‌دهد. به نظر وی اگر معتقد باشیم که ایران را ایرانی باید آباد کند و بپذیریم که پدیده کارآفرینی و تولید ثروت موضوعی است که در سایه تلاش و همکاری گروهی محقق می‌شود باید ببینیم در این موضوعات موفق بوده‌ایم یا خیر. حمایت ازصنعت و صنعتگران موضوعی است که اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست ولی اینکه این موضوع تاکنون تحقق یافته یا خیر، متاسفانه به صورت کم رنگ. ولی امیدوار است شرایط به سمتی سوق پیدا کند که گزارشات پیشرفت در تمامی جوانب صنعت حاکی از رشد و پویایی باشد.

احمدرضا حق شناس

دیدگاه‌ها